Åbningstider


Mandag-Fredag

08:00 - 16:30

Lørdag (Marts-April-Maj)

09:00 - 12:00

Søndag og helligdage

Ferielukket i uge 30

Lukket


Kontakt os


Degnevej 36, 6760 Ribe


  75 42 00 90


  info@lyngtek.dk


Lyngtek

Eksperter siden 2004

Privatkunder

Flere og flere finder ud af, at det i længden er for dyrt at købe skov og haveudstyr af for dårlig kvalitet. Vi har derfor kun kvalitetsmaskiner og tilbehør der passer til almindelig brug i have og skov til en pris, der er yderst fornuftig. Vi kører ofte med gode tilbud i butikken, og tager gerne din brugte maskine i bytte. Vil din plæneklipper ikke starte, eller trænger den blot til et eftersyn, er vi klar på værkstedet til at reparere din maskine, Vi vurderer selvfølgelig altid, om det bliver for dyrt i forhold til maskinens nypris, og kontakter dig inden vi foretager os yderligere. Husk vort vintertilbud med eftersyn.

Erhvervskunder

Vore erhvervskunder består primært af kommuner, boligforeninger, anlægsgartnerer samt kirkegårde der går efter kvalitets maskiner og tilbehør samt en service, der er i top. Vi er bevidst om, at erhvervskunder lever af de maskiner de bruger, og at de forventer en hurtig og seriøs ekspedition - både på værkstedet og i butikken. Vores servicebiler er klar til at rykke ud, når det skal gå stærkt. Vi sælger ikke noget, vi ikke selv har afprøvet og godkendt som værende et produkt af en ordentlig kvalitet til en fornuftig pris.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Nyt ansigt i værkstedet

Peter Frederiksen er pr 2/2-2016 nyansat mekaniker på værkstedet. Peter er uddannet landbrugsmaskinmekaniker med 30 års erfaring og kommer fra en tilsvarende stilling hos en af vore kollegaer i byen.

Medlem af Brancheforeningen for Skov, Have og Park forretninger

Odoo • Text and Image